L’olor de la tardor

El que més m’agrada de la tardor és la seva olor, que em recorda al perfum d’un llibre vell i a l’aroma d’una casa de fusta, càlida i acollidora. Les primeres llums de la tardor em recorden que cinc mesos seguits de fervent activitat al meu blog en castellà (Trotalibros) i nul moviment en aquest és imperdonable. D’excuses en tinc; durant el mes de maig vaig estar d’exàmens finals, i juny, juliol i agost he estat a Guatemala realitzant un voluntariat (per lo qual, al llegir literatura típica d’allà només llegia en castellà). Però si aquest post tractés sobre el passat el seu títol seria “L’olor de l’estiu”. Les robes brunes de la tardor es comencen a apoderar dels arbres, del sotabosc, del cel, del vent, de la gent. Aquest setembre torna a arrancar entrelletres.cat, i ja us avanço que hi hauran moltes sorpreses.

Salut i moltes lectures!

Setembre entre lletres

Un pensament sobre “L’olor de la tardor”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s