Nova capçalera del blog

Bavejant m’he quedat quan he rebut l’email d’en Jordi amb el disseny definitiu de la nova capçalera d’Entrelletres. Ja ho va fer amb el meu altre blog, Trotalibros, i ho ha tornat a fer. El dibuix es troba completament sincronitzat amb l’altre. Si la capçalera de TrotaLIBROS estava feta a base de llibres, entreLLETRES havia de compondre’s de lletres, i quina idea més meravellosa fer-ho amb lletres d’impremta!
Un cop més, els meus més sincers agraïments cap a l’il·lustrador Jordi Vila Delclòs, que jo ja admirava des de petit quan trobava els seus dibuixos pels contes que llegia. Corria a la meva mare i li deia que de gran volia ser il·lustrador, i quan dibuixava a l’escola en comptes de fer-ho amb una línia ho feia amb moltes perquè s’assemblés a l’estil d’en Jordi. I ara he descobert que, a més de ser un gran il·lustrador, és una gran persona. Gràcies, Jordi.
Per últim, dir que els canvis que heu vist (el Twitter de Trotalibros i Entrelletres s’ha unit en el de Jan Soleràs, igual que al Instagram) i aquest disseny són canvis dels quals us vaig advertir a principis de tardor. I ara toca la part més important: la literatura! D’aquí poc arribaran ressenyes de Joan Sales, Mercè Rodoreda, etc.

Un pensament sobre “Nova capçalera del blog”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s