Encàrrec d’informes de lectura

Has escrit una novel·la i vols la meva opinió?

Sóc conscient de les dificultats a les que s’enfronten molts escriptors amb molt de talent per publicar i aconseguir visualització de la seva obra. El camí de l’escriptor és solitari i complicat, no només durant el procés d’escriptura sinó també un cop el fruit de trant esforç i treball s’ha acabat.

Tot i que al blog només publico ressenyes dels llibres que trio lliurement (no accepto manuscrits o llibres d’escritos novells), sí que accepto encàrrecs d’informes de lectura, per si us interessa el meu anàlisi i opinió del vostre manuscrit. L’informe de lectura inclourà:

  • Un resum de l’argument.
  • Una sel·lecció dels millors fragments de l’obra.
  • Valoració literària: anàlisi dels punts forts i els punts a millorar de la novel·la. Elements que es recomani revisar, tant argumentals com tècnics, estructurals, de llenguatge i d’estil.
  • Valoració comercial: té l’obra potencial comercial? Quin tipus de lectur encaixa amb el teu estil i la teva història?
  • Novel·les o autors similars.
  • Conclusions.

Només accepto novel·la o relats de ficció i, excepcionalment, de no ficció (no poemaris ni assajos). El preu per informe de lectura es paga per avançat i oscila entre 100-150 euros (per Paypal o tranferència bancària), depenent de lo llarga que sigui la novel·la a analizar.

Normalment tardo entre un mes i dos a llegir l’obra i elaborar l’informe, comprometent-me siempre a priori a realitzar l’entrega del’informe en una data determinada.

Si t’interessa, no dubtis en demanar-me més informació o a enviar-me el teu manuscrit a entrelletresblog@gmail.com amb l’assumpte “Sol·licitud d’informe de lectura“.